TJÄNSTER

Våra tjänster riktas främst till småföretagare, som kanske känner att de skulle behöva lite hjälp med den tekniska grunden för att sedan sköta det själv.

I kölvattnet av pågående pandemi har småföretagare tillräckligt kämpigt. Med lite teknisk hjälp på traven kanske livet blir lättare för dig. Det är i alla fall vår förhoppning!

Hemsida med WordPress

WordPress är utan tvekan det vanligaste alternativet för att bygga en hemsida. Ungefär 35% av alla världens hemsidor drivs av just WordPress!

Webbshop med WooCommerce

WooCommerce är ett tillägg till WordPress och gör att du kan sälja produkter, tjänster eller låta kunder boka dina tjänster och samtidigt ta betalt via internet

Affärssystem och CRM med Odoo

Odoo är lite av allt-i-ett-lösningen. Offert, order, faktura, inköp, lagerhantering, hemsida, CRM och mycket mer - integrerat i ett paket där funktionerna kan kommunicera sinsemellan. Välj inte ett affärssystem där du måste anpassa jobbet efter systemet - välj ett affärssystem som kan anpassas efter din verksamhet.

Onlineutbildning eller att arbeta på distans

Idag efterfrågar många onlineutbildning, både när det gäller företag och privatpersoner. Steget från onlineutbildning till att jobba fullskaligt på distans är inte stort. Vi på Intertech kan hjälpa dig lösa dina problem!