Intertech

WooCommerce

WooCommerce är ett populärt och kraftfullt WordPress tillägg som ger en sömlös integration med WordPress och skapar möjligheten att driva en egen webbshop.

Med WooCommerce kan du hantera produkter – fysiska eller virtuella – och tjänster, kundorder, betalningar, lagerhantering och mycket mer, vilket gör det till en omfattande lösning för e-handel.

Det är också möjligt att lägga till ytterligare WooCommerce tillägg, för att skapa ännu fler möjligheter.

WooCommerce är välkänt för sin användarvänlighet, skalbarhet och starka gemenskap, vilket gör det till ett populärt val för företag och individer som vill starta och växa sin e-handelsverksamhet på en robust plattform.

Den största butik Intertech byggt innehåller cirka 15 000 produkter och är tillgänglig på två språk.

WooCommerce
Rikard Malmborg
Rikard Malmborg
Läs mer
Intertech is that kind of company with the no-nonsense personal approach that you will love to deal with. Problem solvers without equal! Broad competence and experience.
Sanna Wranå
Sanna Wranå
SWATgym
Läs mer
Klas Gunnarsson
Klas Gunnarsson
About Human Care AB
Läs mer
Julia Nordlund
Julia Nordlund
Läs mer
Föregående
Nästa
WooCommerce

Beskrivning om WooCommerce

Tillägget är det vanligaste till WordPress för att skapa en webbshop! Oavsett om du är en nybörjare som vill komma igång och sälja dina egna prylar online, eller är en etablerad företagare som vill expandera din närvaro på nätet, är WooCommerce en ideal lösning för att maximera din försäljningspotensial och erbjuda en förstklassig köpupplevelse för dina kunder.

Det är mer är mer än bara en webbshop – det är en fullskalig plattform som integreras sömlöst med WordPress, vilket ger dig kraften att skapa en professionell och anpassad onlinebutik som representerar ditt varumärke på bästa sätt. Med dess intuitiva användargränssnitt och omfattande funktionalitet kan du enkelt hantera alla aspekter av din e-handel, från produktlistor och lagerhantering till betalningar och fraktalternativ.

En av de mest imponerande funktionerna hos WooCommerce är dess flexibilitet och skalbarhet. Oavsett om du vill erbjuda specialanpassade produktvarianter, implementera medlemskapssystem, integrera marknadsföringsverktyg eller optimera din butik för sökmotorer, är det fullt möjligt att göra för en mycket rimlig peng!

Att driva en webbshop handlar inte bara om en schysst hemsida, det handlar om att lyckas. Till det behöver du hjälp av exempelvis rapporter och analysverktyg, så att du kan få insikter om din försäljning, kundbeteende och trender, vilket hjälper dig att fatta informerade beslut och optimera din strategi.

Dessutom kan du enkelt integrera populära betalsätt som Klarna eller Swish, hantera order och följa upp med kunder för att säkerställa en smidig och tillfredsställande köpupplevelse.

WooCommerce utseende

PAKETLÖSNINGAR

Färdiga kit med lösningar

WooCommerce Logo

WordPress + WooCommerce

Färdig installation med WordPress och WooCommerce, för att du ska kunna komma igång med din butik på nolltid!

WooCommerce Logo

WooCommerce + Webbhotell

Webbhotell anpassat särskilt för din verksamhet. cPanel, e-post – och WordPress + WooCommerce som väntar på att användas!

WooCommerce Logo

WooCommerce Import

Få hjälp att importera produkter till din nya butik. Importfilen byggs enkelt i Excel. 

WooCommerce Logo

WooCommerce Bokning

Ta emot bokningar och betalningar för dina tjänster, låt kunder köpa till produkter och få automatiska påminnelser.