Intertech

WooCommerce tillägg

Precis som med WordPress ger WooCommerce tillägg utökningar för att bli betydligt mer avancerat!

Även här finns det en uppsjö av av olika WooCommerce tillägg, där några är kostnadsfria och andra kostar pengar. Här är det betydligt vanligare att behöva betala för funktionerna man vill ha, och den licenskostnaden är årligen.

Vi på Intertech hjälper dig med din sida – och hantera dina licenser. 

Utökningar med WooCommerce tillägg
Rikard Malmborg
Rikard Malmborg
Läs mer
Intertech is that kind of company with the no-nonsense personal approach that you will love to deal with. Problem solvers without equal! Broad competence and experience.
Sanna Wranå
Sanna Wranå
SWATgym
Läs mer
Klas Gunnarsson
Klas Gunnarsson
About Human Care AB
Läs mer
Julia Nordlund
Julia Nordlund
Läs mer
Föregående
Nästa
WooCommerce tillägg

Beskrivning om WooCommerce tillägg

WooCommerce tillägg är extra funktioner som kan installeras och är särsklt byggda för att ge utökningar för WooCommerce.

Dessa tillägg, även kända som plugins, erbjuder en mängd olika funktioner som kan anpassas efter dina behov i din webbshop. Här är några exempel på generella tillägg till WooCommerce:

  1. Betalningar: Dessa tillägg möjliggör integration med olika betalningstjänster vilket ger möjligheten att erbjuda kunderna olika betalningsalternativ. PayPal, Stripe, Klarna, Payson eller Swish är några exempel på betalsätt.

  2. Frakt- och logistik: Dessa underlättar hanteringen av frakt- och leveranser för en webbshop. De kan integrera sig med olika speditörer och exempelvis erbjuda automatiska beräkningar av fraktkostnader baserat på vikt, destination och andra faktorer. 

  3. Hantering av produkter inventering: Dessa tillägg kan hjälpa till att organisera och kategorisera produkter, hantera lagerstatus, uppdatera priser och erbjuda möjligheter till massredigering av produktinformation. 

  4. Marknadsföring och kampanjer: Tillägg för marknadsföring och kampanjer kan hjälpa butiksägare att öka försäljningen och locka till fler kunder. De kan erbjuda funktioner som rabattkoder, produktrekommendationer, produktomdömen, e-postmarknadsföring och integrering med sociala medier. 

  5. Analys och rapportering: Dessa tillägg ger butiksägaren möjlighet att analysera och övervaka försäljningsdata, besökarstatistik, konverteringsgrad och andra viktiga mätvärden. Genom att använda analys- och rapporteringstillägg kan butiksägaren få insikter om sin verksamhet och fatta informerade beslut. 

Det är viktigt att notera att detta bara är några exempel på funktioner till WooCommerce, och det finns en enorm mängd tillgängliga tillägg som kan anpassas efter specifika behov och branscher.

Vanliga WooCommerce tillägg

BOGO
"Buy One Get One" eller "köp 3 betala för 2" är vanliga erbjudanden för att öka försäljningen eller ge något tillbaka till kunderna.
Frakt
Låt kund välja mellan standard- eller expressfrakt, eller räkna ut fraktkostnad baserat på storlek/vikt.
Lager
Utökade funktioner för lagerhållning och inköpsorder till dina leverantörer.
Bygg din produkt
Låt dina kunder bygga sin egen, helt personlig, produkt utifrån alternativen i din butik.
Paket
Skapa kombinationer av erbjudanden. Har en kund lagt en tandborste i varukorgen kan de exempelvis få 10% rabatt på tandkräm.
Produkttillval
Lägg tillval på dina produkter och låt kunderna göra dem ännu personligare, exempelvis med en text eller bild, eller erbjud presentinslagning.
Presentkort
Låt kunder köpa presentkort i din butik, och ge bort. Ett sätt att få två kunder i en.
Bokningar
Sälj biljetter till ditt evenemang, dina kurser, förläsningar eller tidsbokningar.