Intertech

Webbhotell

Ett webbhotell är en tjänst som tillhandahåller lagringsutrymme och teknisk infrastruktur för att göra en webbplats tillgänglig på internet.

När du skapar en webbplats och vill göra den tillgänglig för besökare över internet behöver du hyra en plats på en server som är ansluten till internet. Detta är där webbhotellet kommer in i bilden.

Vi erbjuder webbhotell till våra kunder som också beställer någon av våra lösningar, exempelvis hemsida eller webbshop.

Webbhotell
Rikard Malmborg
Rikard Malmborg
Läs mer
Intertech is that kind of company with the no-nonsense personal approach that you will love to deal with. Problem solvers without equal! Broad competence and experience.
Sanna Wranå
Sanna Wranå
SWATgym
Läs mer
Klas Gunnarsson
Klas Gunnarsson
About Human Care AB
Läs mer
Julia Nordlund
Julia Nordlund
Läs mer
Föregående
Nästa
Webbhotell

Beskrivning om Webbhotell

 1. Serverplats:
  Våra servrar är anslutna till internet dygnet runt. Dessa servrar fungerar som lagringsenheter för webbplatser, databaser, bilder och andra resurser som krävs för att driva en webbplats.

 2. Lagring av e-post:
  Har du inte en tjänst som exempelvis Office 365 eller Google Workspace behöver din e-post lagras, och nås, någonstans. Detta görs också på ett på exempelvis våra servers.

 3. Lagring och bandbredd:
  Du tillhandahålls lagringsutrymme där du kan lagra dina webbplatsfiler, inklusive HTML-dokument, bilder, videor och andra mediafiler. De tillhandahåller även bandbredd, vilket är den mängd data som överförs mellan din webbplats och besökarnas webbläsare när de besöker din webbplats.

 4. Teknisk support:
  Webbhotell erbjuder också teknisk support för att hjälpa dig med eventuella problem eller frågor du kan ha gällande din webbplats eller ditt webbhotellkonto.

 5. Säkerhet och underhåll:
  Webbhotell ansvarar även för säkerheten och underhållet av servermiljön. Det inkluderar att hålla servrarna uppdaterade med de senaste säkerhetspatcharna, genomföra regelbundna och övervaka serverprestanda för att säkerställa att din webbplats fungerar smidigt och säkert.

Vi är återförsäljare åt Oderland, och kan erbjuda förmånliga priser på skräddarsytt paket för dig. Du behöver alltså inte betala mer än för det du behöver. Dessutom använder Oderland el från förnyelsebara källor, så du hjälper även miljön genom att välja oss!

Är din hemsida affärskritiskt, dvs du börjar förlora intäkter för varje minut hemsidan inte fungerar, skulle jag varmt rekommendera att jobba med oss! Vi tar som standard daglig säkerhetskopia på all din data, och den kan göras tätare. Den sköts av servern så det är inget du behöver tänka på! Vi lägger också stor vikt vid säkerhet, för att minska mängden intrång eller försök till att förstöra din sida.

Webbhotell utseende