Intertech

wordpress

Detta är världens största plattform för hemsidor, och driver i dagsläget över 40% av världens alla webbplatser.

Från början var WordPress ett bloggverktyg men har under åren vuxit till något enormt, som kan utökas och anpassas efter just dina specifika behov.

Vi har supportat plattformen i över 10 år, och hjälper än idag till med att se till att du får bra funktioner och dessutom på rätt språk.

WordPress
Rikard Malmborg
Rikard Malmborg
Läs mer
Intertech is that kind of company with the no-nonsense personal approach that you will love to deal with. Problem solvers without equal! Broad competence and experience.
Sanna Wranå
Sanna Wranå
SWATgym
Läs mer
Klas Gunnarsson
Klas Gunnarsson
About Human Care AB
Läs mer
Julia Nordlund
Julia Nordlund
Läs mer
Föregående
Nästa
WordPress

Beskrivning om WordPress

Plattformen som låter dig skapa en hemsida utan att behöva ha ett universitetsdiplom i programmering! Tänk dig att ha en personlig grafisk designer och webbutvecklare i ett – utan alla de skyhöga avgifterna. I dagsläget används plattformen för att driva ungefär 40% av världens alla webbplatser.

Tänk dig att du har ett stort, tomt hus med en enorm trädgård. Du vill skapa en plats där alla kan besöka och ta del av dina intressen, dina tankar och kanske till och med köpa några produkter. Men hur ska du börja? WordPress är din verktygslåda, där du kan välja bland olika mallar, färger och designer som passar dina behov. Så att du kan sätta igång med att bygga ditt drömhem på webben.

Det bästa av allt är att det är enkelt att använda, så du behöver inte vara tekniskt kunnig för att börja bygga din hemsida. Det är som att du har din egen personliga assistent som alltid är redo att hjälpa till. Du behöver inte ens oroa dig för att det ska bli tråkigt – du kan lätt lägga till bilder, videor, musik och allt annat du vill göra din hemsida unik och underhållande.

För att göra jobbet enklare erbjuder Intertech också grafiska verktyg som Elementor eller Divi som gör det ännu lättare att bygga mer avancerade sidor.

Och när du är klar med att bygga din hemsida kan du luta dig tillbaka och njuta av allt besökare som kommer och beundrar ditt verk. Så vad väntar du på? Ta steget och börja bygga ditt eget digitala hem tillsammans med Intertech redan idag!

WordPress utseende

PAKETLÖSNINGAR

Kit med månadspriser

WordPress

WordPress underhåll

Lämna inte din WordPress-webbplats helt vind för våg! Den behöver löpande underhåll, säkerhetskopiering och omsyn.

Webbhotell & Hosting

WordPress + webbhotell

Webbhotell anpassat särskilt för din verksamhet. cPanel, e-post – och en färdiginstallerad WordPress som väntar på att användas!

Elementor

WordPress + Elementor

En rykande färsk WordPress med Elementor PRO installerat till dig. Bara att sätta igång och ta över den digitala världen!

Divi

WordPress + Divi

En krisp och fräsch installation av WordPress och Divi, som väntar på de fantastiska sakerna du ska hitta på!