Intertech

Divi

Divi är en kraftfull sidbyggare och tema från Elegant Themes som är utformad för att göra det enkelt att skapa imponerande och funktionella webbsidor i WordPress. Med Divi får användare tillgång till en mängd verktyg och funktioner som gör det möjligt att skapa anpassade webbsidor utan att behöva kunskaper i programmering.

En av de mest framstående funktioner är dess visuella redigeringsverktyg. Användare kan bygga webbsidor i realtid genom att dra och släppa olika element och block på plats. Den visuella redigeraren ger en direkt återkoppling och visar omedelbart hur ändringar påverkar utseendet och layouten på webbsidan.

För den som kanske inte är så bekväm med digital teknik kan detta vara ett bättre val än Elementor.

Divi
Rikard Malmborg
Rikard Malmborg
Läs mer
Intertech is that kind of company with the no-nonsense personal approach that you will love to deal with. Problem solvers without equal! Broad competence and experience.
Sanna Wranå
Sanna Wranå
SWATgym
Läs mer
Klas Gunnarsson
Klas Gunnarsson
About Human Care AB
Läs mer
Julia Nordlund
Julia Nordlund
Läs mer
Föregående
Nästa
Divi

Beskrivning om Divi

En av de unika funktionerna är det blockbaserade layoutsystemet. Användare kan bygga sina webbsidor genom att kombinera olika block och moduler på ett flexibelt sätt. Detta ger en hög grad av anpassning och gör det möjligt att skapa unika och dynamiska webbsidor utan att behöva förlita sig på färdiga mallar.

Divi erbjuder också avancerade designkontroller som animeringar, övergångar och anpassade effekter för att ge webbsidorna en extra dimension och interaktivitet. Dessutom har det naturligtvis ett responsivt designstöd, vilket gör att webbsidorna ser bra ut och fungerar korrekt på olika enheter och skärmstorlekar, exempelvis plattor och mobiltelefoner.

En ytterligare fördel är Elegant Themes aktiva användargemenskap och kontinuerliga uppdateringar. Användare får tillgång till supportforum, handledningar och resurser för att få hjälp och lära sig mer om att använda Divi effektivt. Dessutom får användare regelbundna uppdateringar och nya funktioner för att förbättra sin webbdesignupplevelse.

Genom att välja detta alternativ slipper du tänka på licenser eller förnyelser utan kan bekymmersfritt tuffa på med din hemsida i godan ro.

Divi utseende

PAKETLÖSNINGAR

Kit med månadspriser

Divi

WordPress + Divi

En krisp och fräsch installation av WordPress och Divi, som väntar på fantastiska sakerna du ska hitta på!

Divi

Divi + Webbhotell

En krisp och fräsch installation av WordPress och Divi i ditt nya webbhotell, som väntar på fantastiska saker du ska hitta på