Intertech

Odoo

Odoo är en centraliserad och integrerad plattform som erbjuder ett små och medelstora företag en rad kraftfulla verktyg och funktioner för att optimera och effektivisera sin affärsverksamhet. Genom att kombinera olika affärsprocesser i ett enda system skapar det en sömlös och effektiv arbetsmiljö som främjar tillväxt och konkurrenskraft.

Först och främst erbjuds företaget möjligheten att konsolidera och automatisera kärnfunktioner såsom försäljning, inköp, lagerhantering, bokföring och personaladministration. Detta minskar manuella rutinuppgifter och eliminerar risken för felaktigheter och dubbelarbete. Genom att optimera och strömlinjeforma affärsprocesserna frigörs tid och resurser som kan användas till mer strategiska initiativ.

Odoo - Kompetent och gratis affärssystem
Rikard Malmborg
Rikard Malmborg
Läs mer
Intertech is that kind of company with the no-nonsense personal approach that you will love to deal with. Problem solvers without equal! Broad competence and experience.
Sanna Wranå
Sanna Wranå
SWATgym
Läs mer
Klas Gunnarsson
Klas Gunnarsson
About Human Care AB
Läs mer
Julia Nordlund
Julia Nordlund
Läs mer
Föregående
Nästa
Odoo

Beskrivning om Odoo

Det är ett omfattande  affärssystem som erbjuder ett brett utbud av applikationer och moduler för att stödja och optimera alla aspekter av ett företags verksamhet. Med sin modulära och integrerade design är Odoo ett kraftfullt verktyg för att hantera allt från försäljning och inköp till lagerhantering, bokföring, projektstyrning, personaladministration och mycket mer.

En av de främsta fördelarna är anpassningsbarheten. Plattformen kan skräddarsys efter företagets specifika behov och arbetsflöden. Genom att välja och konfigurera relevanta moduler kan företag skapa en skräddarsydd affärssystemlösning som passar deras verksamhet perfekt.

Användarna får ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att navigera och dra nytta av systemets olika korslänkade funktioner. Det är utformat för att vara lätt att lära sig och använda, vilket minskar inlärningskurvan och ökar sättet användarna jobbar med det. Användare kan enkelt komma åt och hantera sina uppgifter från olika enheter, inklusive datorer, surfplattor och smartphones.

Företag kan hantera hela sin försäljningscykel från leadgenerering till fakturering och kundrelationer. Genom att integrera försäljning, CRM och fakturering i en enda plattform kan företag effektivisera försäljningsprocessen och förbättra kundinteraktionen. Dessutom ges du omfattande lagerhanteringsfunktioner, inklusive lagerstyrning, försörjningskedjehantering och spårning av produkter.

För ekonomi och bokföring får företaget en komplett lösning för att hantera företagets ekonomiska transaktioner och rapportering. Det inkluderar funktioner för att skapa fakturor, hantera betalningar, spåra kostnader och generera finansiella rapporter. Dessutom kan företag hantera sin personaladministration, inklusive tidshantering, lönehantering och personaldokumentation.

Systemet innehåller även projektstyrningsfunktioner som gör det möjligt för företag att planera, följa och samarbeta på projekt. Det erbjuder verktyg för att hantera projektbudgetar, resurshantering, uppgifts- och tidsplanering samt kommunikation inom teamet.

En annan fördel med är den aktiva gemenskap och tillgång till ett brett utbud av tillägg och moduler. Företag kan dra nytta av communityutvecklade moduler för att anpassa och utöka funktionaliteten i sin Odoo-installation.

Odoo utseende

Odoo

Funktioner i Odoo

Försäljning

Inventarier & Lager

Tjänster

Ekonomi

Webbplats

Human Resource Management

Marknadsföring

PAKETLÖSNINGAR

Kit med månadspriser

Odoo

Odoo underhåll

1 500 kr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webbhotell & Hosting

Odoo + Hosting

1 175 kr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.