Intertech

Dolibarr

Ett affärssystem är avgörande för småföretagare då det effektiviserar och automatiserar affärsprocesser. Dolibarr är ett otroligt prisvänligt alternativ som affärssystem eller CRM, som hjälper din verksamhet växa.

Du ges möjligheten att organisera och hantera verksamheten på ett strukturerat sätt, vilket sparar tid och resurser. Dessutom ger det bättre kontroll och insyn genom realtidsdata, vilket underlättar informerade beslut och identifiering av trender och möjligheter.

Automatisering av rutinuppgifter frigör tid för strategiska aktiviteter. Vid tillväxt är Dolibarr fullt skalbart och anpassningsbart, vilket gör att du inte behöver byta system vid hantering av ökad komplexitet.

Dolibarr hjälper dig också skapa en professionell image och förbättrar kundservicen genom att spåra och hantera förfrågningar och reklamationer på ett strukturerat sätt. 

Dolibarr - Kraftfullt och gratis affärssystem
Rikard Malmborg
Rikard Malmborg
Läs mer
Intertech is that kind of company with the no-nonsense personal approach that you will love to deal with. Problem solvers without equal! Broad competence and experience.
Sanna Wranå
Sanna Wranå
SWATgym
Läs mer
Klas Gunnarsson
Klas Gunnarsson
About Human Care AB
Läs mer
Julia Nordlund
Julia Nordlund
Läs mer
Föregående
Nästa
Dolibarr

Beskrivning om Dolibarr

Detta är en populär och heltäckande molnbaserad lösning för affärsadministration och CRM (Customer Relationship Management). Det är utformat för att underlätta hantering av olika aspekter av ett företags verksamhet, bland annat försäljning, inköp, lagerhantering, fakturering, projektstyrning och personaladministration.

En av de främsta fördelarna är användarvänligheten. Det erbjuder en intuitiv och lättanvänt gränssnitt som gör det enkelt för användare att navigera och dra nytta av de olika funktionerna. Med anpassningsbara layouter kan användare anpassa systemet efter sina specifika behov och arbetsflöden.

Försäljningsmodulen gör det möjligt för företag att hantera hela försäljningsprocessen, från offerter och order till fakturering och betalningsuppföljning. Genom att centralt spåra kundinformation, produkter och prissättning blir det enkelt att hålla koll på försäljningsaktiviteter och optimera säljprocessen. Dessutom kan företag hantera sina inköpsaktiviteter, inklusive offertförfrågningar, inköpsorder och leverantörsfakturor.

För lagerhantering erbjuder Dolibarr en omfattande funktionalitet som inkluderar lagerstatus, inventering och hantering av lagervärde. Det ger även möjlighet att spåra och övervaka försäljning och lagernivåer i realtid, vilket hjälper till att undvika bristande lager och optimera lagerhållningen.

Dolibarr har även en kraftfull faktureringsmodul som automatiserar faktureringsprocessen och gör det enkelt att skapa och hantera fakturor. Det är möjligt att anpassa faktureringsmallar och generera rapporter för att analysera faktureringsdata och kundbetalningar.

För projektstyrning tillhandahåller Dolibarr verktyg för att planera, följa och rapportera projektaktiviteter. Användare kan skapa projekt, tilldela uppgifter till teammedlemmar, övervaka framsteg och hantera projektbudgetar. Det hjälper till att effektivisera projektledningen och främjar samarbete och kommunikation inom teamet.

Dolibarr inkluderar också en personaladministration som möjliggör hantering av anställdas tid och löner. Det erbjuder funktioner som tidsspårning, lönespecifikationer och personalrapporter.

Dolibarr utseende

Dolibarr

Funktioner i Dolibarr

CRM & Försäljning

Produkter & Lager

Ekonomi & Faktura

Integrationer

Human Relationship Management

Webbplats & Marknadsföring

Projekthantering

Dokumenthantering

Tvärmodulära verktyg

PAKETLÖSNINGAR

Kit med månadspriser

Dolibarr - Kraftfullt och gratis affärssystem

Dolibarr underhåll

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Webbhotell & Hosting

Dolibarr + webbhotell

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.