Sitter du och funderar på hjälp med din hemsida i Kumla?

Visste du att Kumla ligger på plats 118 av 290 i Sverige? Är du en av de 11069 kvinnorna eller 11075 männen (ja, jag vet – SCB är fortfarande lite stela) som bor här och funderar på var man kan få hjälp med sin hemsida i Kumla?

Intertech är den lilla firman med det stora hjärtat. Hjärtat klappar extra hårt för småföretagare och entreprenörer. Kunderna finns idag över hela landet, och även enstaka utomlands.

För många handlar ”IT” om hemsida, att synas lite bättre på nätet, få hjälp med sociala medier, bygga en webbshop eller sådant. Men det är så mycket mer än så! Det kan handla om en PowerPoint-presentation, få hjälp med en avancerad Excel-fil som en leverantör skickat eller fixa till e-posten i företaget.

Ibland behöver man också bara få prata med någon, bolla tankar och idéer om hur ett lämpligt steg vidare bör se ut. Även om man har förmånen att få bo i Kumla. 🙂

Vill du prata om hemsida i Kumla

Intertech

Fyll i formuläret så mailar eller ringer jag dig så snart som möjligt.

Senast i bloggen

Intertech

Ett exempel som jag jobbar med är en hemsida byggd i WordPress. Du får en professionell design, naturligtvis anpassad i ditt företags färger och logotyp. Hemsidan anpassar sig efter den typ av enhet som besökaren har, vilket betyder att den ser lika bra ut på mobil, surfplatta, laptop och stationär dator.

Du som kund behöver bara fixa den text och bildmaterial som du vill visa upp på sidan. Har du material är det inget problem, vi kan använda tillfällig utfyllnad som du sedan själv kan gå in och ändra eftersom.

Hemsidan byggs upp på en av Intertechs servrar och flyttas sedan till ditt webbhotell. Har du inget webbhotell eller domän är det naturligtvis inget problem – vi fixar det med!

På din nya hemsida i WordPress används temat Divi som är en av de mest populära sidbyggarna för WordPress. Du får också med en licens för Divi som gäller i 12 månader. Som standard skapas fem unika sidor på hemsidan:

  • Startsida
  • Om oss
  • Kontakt
  • Två valfria

Följande layouter går att välja mellan (klicka för att se bilden i större version):

Pris just nu är från 3450 kr. Hör av dig för mer information.
Intertech

Fyll i formuläret så mailar eller ringer jag dig så snart som möjligt.