Intertech
Ta kontakt med Intertech och Chrille Hedberg

Chrille Hedberg

Chrille Hedberg är erfaren inom områdena WordPress, WooCommerce, affärssystem, teknisk försäljning och utbildning. Med över 10 års erfarenhet har han utvecklat en djup expertis inom dessa områden och har gjort betydande bidrag till företag och organisationer.

Chrille Hedberg har omfattande kunskap och erfarenhet av att arbeta med WordPress, en av de mest populära plattformarna för webbutveckling. Han är skicklig på att skapa anpassade webbplatser, konfigurera säkra tillägg samt hantera webbplatsens funktionalitet och säkerhet.

Utöver WordPress är Chrille Hedbergs expertis inom WooCommerce imponerande. WooCommerce är en av de ledande verktygen för e-handel som bygger vidare på WordPress, och Chrille har framgångsrikt implementerat och anpassat WooCommerce för att skapa robusta och användarvänliga webbshopar. Han har en djup förståelse för att hantera produkter, prissättning, lagerhantering och betalsätt i WooCommerce.

Han administrerar också den, i sin genre, största e-handelsbutiken i Norden. 

 

Chrille Hedberg

Konsult

Telefon : 011-450 0640
Mobil: 072-222 5726
E-post: [email protected]
Webbsida: https://intertech.se

En annan viktig del av Chrille Hedbergs erfarenhet ligger inom teknisk försäljning. Han har en förmåga att förstå kundens behov och översätta dem till tekniska lösningar. Han har arbetat med att sälja och marknadsföra olika tekniska lösningar som hjälper företag och organisationer att växa. Hans starka  färdigheter inom kommunikation och förmåga att bygga förtroendefulla relationer med kunder har bidragit till hans framgång inom teknisk försäljning.

Utöver sin erfarenhet inom teknisk försäljning har Chrille Hedberg också varit involverad i utbildning och coachning. Han har lett workshops, seminarier och utbildningsprogram för att lära ut inom olika områden och olika nivåer inom organisationer. Han är skicklig på att anpassa utbildningen efter deltagarnas behov och ge tydliga och lättförståeliga instruktioner.

Sammanfattningsvis är Chrille Hedberg en erfaren expert inom WordPress och WooCommerce med starka kunskaper inom teknisk försäljning och utbildning. Hans passion för småföretagande, tillsammans med hans tekniska expertis och förmåga att kommunicera effektivt, har gjort honom till en betrodd partner inom dessa områden.

anställningar

2021 - Nuvarande
PlastShop.se
Segmentsansvarig
Som segmentansvarig är Chrille Hedberg både ingenjör och teknisk säljare. Med fokus på industriapplikationer levererar PlastShop.se plast i halvfabrikat eller färdigbearbetade detaljer.
2021 - Nuvarande
Intertech
Konsult
Hjälper småföretagare med teknik; hemsida, webbshop, CRM eller affärssystem, för att förbättra deras digitala närvaro och öka omsättningen.
2021
Subec AB
Technical Application Manager
Hos Subec utökade Chrille Hedberg säljkåren men verkade också som teknisk specialist inom plast. Med egen produktion och bearbetning kunde kunders problem lösas från A till Ö in-house.
2017 - 2021
AB Jan O. Mattsson
Regionansvarig
Teknisk säljare och regionansvarig för norra Sverige, men också med branschfokus på heavy duty. Chrille Hedberg drev projekt från prospektering till leverans, hanterade inköp, produktion samt logistik som en daglig del av vardagen.
2014 - 2017
Blickle AB
Regionansvarig
Teknisk utesäljare mot tung industri. Med ansvar för att identifiera och bearbeta nya kunder, ha löpande kontakt med befintliga kunder, representation på mässor och särskild produktkännedom (Senior Product Advisor).
2013 - 2014
Industriteknik i Eslöv AB
Teknisk säljare
Teknisk säljare av handverktyg, infästning samt svetsutrustning mot verkstad och entreprenad.
2007 - 2011
WSP Sverige AB
Elingenjör/konstruktör
Elkonstruktion med inriktning mot fastighetsinstallation avseende kanalisation, kraft, belysning samt tele/data/säkerhet.

utbildningar

2017 - 2021 HLR & Första Hjälpen
Svenska Röda Korset | HLR Rådet | Region Östergötland
Huvudinstruktör i HLR (vuxen och barn), första hjälpen (vuxen och barn), HLR för insatspersonal samt instruktör i Stoppa Blödningen.
2012 - 2013 Lic. svetsare
Berg & Partner AB
Lic. svetsare MIG/MAG samt TIG.
2005 - 2007 Elingenjör med allmän behörighet
Yrkeshögskolan Syd
KY-utbildning.
2000 - 2001 Undersköterska, akutsjukvård
Kunskapslyftet Luleå
Undersköterska med inriktning akut- och prehospital sjukvård.

expertis

WordPress + WooCommerce

Kundunika lösningar i WordPress och WooCommerce, med målet att kunden själv ska kunna underhålla och driva sin sida.

Försäljning

Analys av försäljning och arbete för att kunna öka omsättningen genom förändrade rutiner.

Utbilda

Unika utbildningar anpassade efter kundens önskemål och behov, med fokus på utveckling, hållbarhet och självständighet.

hälsa på

besök

Linköping